Etusivu     Palvelut     Yritys     Yhteystiedot     Rekrytointi

 

JAS-Soft Oy

JAS-Soft Oy on asiakasyritysten tarpeiden mukaan toteutettavien tietojärjestelmäratkaisujen toimittaja. Toiminnan lähtökohtana on laadukas asiakaslähtöinen palvelu, luottamus ja korkea laatu. Toimimme siten, että asiakkaamme pitää meitä ensisijaisena toimittajakumppaninaan valitessaan tietojärjestelmäprojektilleen toimittajaa. Myös sen jälkeen, kun ensimmäinen yhteinen hanke on toteutettu.

 

   Historia

JAS-Soft Oy on perustettu vuonna 2009 ja omistus on yrityksen johdon hallussa. Tämä varmistaa asiakaslähtöisen palvelun ja sitoutumisen yrityksen toimintaan. Pelkästään omistajilla on yli 50 vuoden kokemus tietotekniikka-alasta ja etenkin asiakaskohtaisista tietojärjestelmäprojekteista.

 

   Henkilöstö

JAS-Soft Oy:ssä toteutetaan rehellistä ja avointa henkilöstöpolitiikkaa, jonka tavoitteena on turvata yrityksen jatkuvuus ja kannattavuus, tarjota joustavaa asiakaspalvelua sekä tarjota työpaikka, jossa jokainen kokee työtään arvostettavan ja jossa valitsee avoin innostava ilmapiiri.

Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja menestyminen on seurausta hyvin tehdystä työstä. Hyvien suoritusten huomioiminen ja palkitseminen ovat luonnollinen osa toimintaamme.

Huolehdimme henkilöstömme osaamisesta tarjoamalla toimintaamme tukevaa koulutusta. Haluamme tarjota työssä haasteita, joissa osaamista pääsee hyödyntämään ja joissa on mahdollisuus kehittyä asiantuntijaksi myös käytännön tasolla.

 

   Arvot

Asiakaslähtöinen palvelu on toimintamme lähtökohta ja se perustuu asiakkaan liiketoiminnan ja tarpeiden syvälliseen tuntemukseen. Me haluamme ja kykenemme tarjoamaan asiakaspalvelua, joka joustaa tilanteen niin vaatiessa ja tuottaa molempia osapuolia tyydyttäviä tuloksia.

Luottamus syntyy annettujen lupausten pitämisestä ja tämä on meille kunnia-asema. Sitoudumme siihen mitä olemme luvanneet asiakkaillemme, henkilöstöllemme tai yhteistyökumppaneillemme.

Osaaminen niillä osa-alueilla, joilla toimimme on ensiluokkaista. Perehdymme asiakkaan tarpeisiin ja käyttämiimme teknologioihin niin hyvin, että pystymme tarjoamaan laadukkaat, pitkäikäiset ja tehokkaat ratkaisut.

 

   Kumppaneitamme

Teknologiakumppanimme ovat alan johtavia yrityksiä ja käytössämme ovat suorat yhteydet kumppaneidemme yhteistyöverkostoihin.

 

Websydian  
 
Ota yhteyttä

Puhelin (03) 766 1760

JAS-Soft Oy 2013 ©