Etusivu     Palvelut     Yritys     Yhteystiedot     Rekrytointi

 

 

 

 


 

Henkilöstömme koostuu lahjakkaista ja osaavista ohjelmistokehityksen ammattilaista. Olemme alamme asiantuntijoita, mutta uusille lahjakkaille asiansa tuntijoille on kuitenkin aina tarvetta. Jos olet jo hankkinut osaamista ja olet valmis hankkimaan vielä lisää,

Tule palvelukseemme

     rakentamaan yhteistä menestystä
    ohjelmistokehityksen ammattilaisten kanssa

 

Toimintamme laajenee uusille teknologia-alueille ja kaipaamme osaamistasi vahvistaaksemme joukkoamme. Tarjolla on ohjelmistokehityshankkeisiin liittyviä työtehtäviä monikerros- ja palveluarkkitehtuureihin perustuvissa asiakasprojekteissa. Kaipaamme sinua erityisesti, jos pystyt työskentelmään erilaisissa ohjelmistokehitysprojektien rooleissa ja tehtävissä ja sinulla on jonkin tarvitsemamme teknologian syvällistä osaamista.

Käytämme useita eri teknologioita sekä moderneja sovelluskehitysvälineitä. JavaScript, DB2, SQL, IBM i, HTML5, Java, J2EE, WCF, XML, Sharepoint, CA Plex, RIA, ExtJS – joitakin teknologiatermejä, jotka osaamiskentässäsi herättävät meidän mielenkiinnon. Yksittäisen teknologian osaaminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan ennen kaikkea odotamme sinulta sopivaa ohjelmistoalan osaamista, jota laajennamme tarvittavalla koulutuksella.

Luotamme sinulta löytyvän kykyä hyödyntää teknistä osaamistasi ratkaisuvaihtoehtojen ideoinnissa ja toteutuksessa. Projektejamme tehdään yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joten pääset toimimaan myös asiakasrajapinnassa.

Työssä viihtyminen on meille tärkeää. Tähän pyrimme tarjoamalla sinulle osaamistasi hyödyntäviä ja kehittäviä tehtäviä kannustavassa työyhteisössämme. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja huolehdimme osaajiemme hyvinvoinnista. Luonnollisesti käyttämämme työvälineet ja teknologiat ovat nykypäivän vaatimusten mukaisia.
 

Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja Juha Suolanen, etunimi.sukunimi@jas-soft.fi, puhelin 040 575 6560

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@jas-soft.fi.

 

 
Ota yhteyttä

Puhelin (03) 766 1760

JAS-Soft Oy 2013 ©